NIEUWS

Publicatie in Van Horen Zeggen
De eerste publicatie vanuit Taal in Zicht is een feit! Je kunt ons artikel in Van Horen Zeggen hier lezen.

 

Webinar eerste onderzoeksresultaten
Speciaal voor ouders van kinderen die meedoen aan Taal in Zicht hebben we een webinar opgenomen. In 15 minuten vertellen we over de eerste resultaten van het onderzoek. Bekijk de webinar hieronder of via Youtube.

 

 

Presentatie op TaalStaal
Op 6 maart 2020 hebben we de eerste resultaten van project Taal in Zicht gepresenteerd op het TaalStaal congres. Wil je de presentatie bekijken? Je vind de presentatie hier: Taal in Zicht presentatie TaalStaal

 

Taal in Zicht dag
Op zaterdag 19 oktober vond de eerste Taal in Zicht dag plaats. In een dansschool in Nijkerk verzamelden kinderen, ouders en broertjes en zusjes zich. De kinderen dansten erop los in de danszaal, terwijl de ouders de eerste onderzoeksresultaten gepresenteerd kregen. Ook kwamen ouders met interessante onderzoeksvragen voor de komende meetmomenten. Aan het eind van de middag was er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen onder het genot van fruit en taart. De kinderen sloten de dag af met een voorstelling voor de ouders.


De Taal in Zicht dag werd feestelijk aangekondigd. De eerste plannen voor de volgende Taal in Zicht dag worden al gemaakt. Zijn jullie erbij?